09 January 2011

1st week sem 2....

hua. aku penat penat penat! arini hari ahad ada larian ganti jalan raya. nama dia pun agak pelik. tapi aku mmg semangat gilaa lah! haha. aku bukan athlete tapi aku nak jugak sumbang something untuk K13 :) and, mmg suka gila lah bila keseluruhan kolej K13 dapat numb 3! haha. kalau numb1 mst dapat kambing golek kan ayahanda :p
satu pasukan 6 org, aku ena,eyda,lai,ifah n syira. kitaorg dapat group MG. Miss Gojes? ohh.. Minah Gedikkk! haha. bagus sgt kan dapat MG? korg kan suka cakap aku gedik. *eh,tacing pulak.. hahaha. and mcm biasa la kitaorg mmg tak sah kalau takde sesi bergambar.

muka da penat dah

gambar ngn piala
*kantoi aku ni tamak mkn byk roti
muka suci pagi2




1st sem ni penat lah, assigment da byk dah. takley malas2 meera! nasib kuliah aku lah dapat lecture yg best and tak. tapi tak kesah la. bak kata Dr. ARK. pertama kita mesti sayang subject yg kita belajar! yg kedua, kita kena syg lecture kita. kalau tak... apa ek? tak berkat kot. hee. 

sekarang aku nga try baik ngn semua org, tak susah pun buat cmtu. jumpa sume org tegur2 la. kalau tak kenal senyum cukup. aku tak sombong ok. :D

*pelik pulak rasa bila msg2 ngn org yg da lama aku tak msg  -___-

2 comments: