29 December 2010

you are greg fockers!!

haha. semangat tak aku? tadi aku keluar dengan eyda, nadh, shikin and ina (kot). 1st time jumpa adik eyda lah. nasib baik layan kepala jugak. hee. kitaorg decide g CS. asyik CS je kan? tak bosan ke? ha,ni mama la yg cakap. haha. apa lagi de kat jb ni ma? okay, dalam kul 12 camtu jay sampai rumah. thanks to Jayjay sebab jadi driver arini. hee.

kalau g CS tak sah kalau tak tgk wayang. suka ok! menghabiskan duit je. haha. mula2 ingat nak tgk cerita Gulliver's travels sbb memang da cadang lama gila ngn eyda n ena nak tgk cerita ni same2. tapi sbb nadh da tgk, so kitaorg decided nk tgk cerita lain. kitaorg tgk cerita Little Fockers. tajuk dia mcm bosan je. pelakon dia pun aku tak kenal. Jesicca Alba je lah aku kenal. tapi bila dah tgk.... bapak ah! sumpah best gila!!! BETUL! aku tak tipu. haha. aku cm gila gelak2 siap pukul2 nadh kat sebelah. hahaha. sorry nadh, over sgt ketawa sbb tak tahan. lagi lah org belakang nadh ketawa kuat gila mcm wayang tu dia sorg tgk. hee. macam2 aksi cerita tu. aduh. mmg kena tgk. best! 5star for that movie!


lepas da puas2 gelak tgk cerita tu. teman minah2 ni g shopping lak. tapi perut aku dah bunyi2. haha. paham2 je lah aku. so, aku, eyda n ina g makan kat sedap corner. shikn n nadh g shopping lagi. aduh, hot stuff memang suka bershopping. haha. ok, time nak balik aku sedih sikit lah sbb nk berpisah ngn bff aku. sobsob. bukan senang nk jumpa mcm dulu lagi. masing2 da busy sekarang. hurm..

ha,pic de kat nadh, tapi tak byk. rasa tak lengkap hari aku tanpa mengambil gambar banyak2. haha. setiap kali pertemuan tu adalah kenangan. sbb tu aku suka amek gambar byk2. aku pon pelik knp tadi aku tak amek gambar byk2 mcm biasa. hurm..

ok, ni bukan cerita pasal movie tadi lahh. ni nk cerita pasal kenduri tahlil kat SK perumahan tampoi (2) mlm tadi. tu sekola wan, aisyah, aliyah, ina n akif ( cousin2 aku ). sebenarnya jiran aku, pakcik Ramli dapat contract kantin kat sekolah tu. sbb tu dia buat tahlil. masa kat sane, taktau kenapa aku happy sgt plus sedih gilaa. da lama aku tak pergi sekolah. walaupun bukan sekolah aku, tapi aku tacing gilaa lahh. aku teringat sume cg n kawan2 sekolah rendah aku.

*dua tiga hari ni asyik nak tacing2 je. kenapakah?? -__-

2 comments:

yuyum & zeera said...

nape asek tacing je? sedih eh nk tgglkn jb n balek upm.. chill ye!
:)

meerapieka said...

hehehe
ok ok