30 December 2010

back to school

yeahhh! balik ke sekolah! haha. ape kejadah seyh. da abes skola nk skola balik. dulu time skola tak sabar2 nk abes skola. haishh. tu la manusia. kihkihkih. ok ok. tadi sebenarnye aku memberanikan diri nk drive g skola Uda sbb nk beli buku Nynie. mentang2 pagi2 cmtu kereta tak banyak, aku pun suka2 je main hentam drive. siap bwk laju gila tu. takut jugak sebenarnye. hee. adik aku lagi lah, buat muka mcm tak caya aku drive cm org gila. haha. sorry nynie. aku saje nk test power kereta abg lahh. nynie ajak teman aku g koop, tapi muka aku baru bgn tido, (mmg baru bgn pon haha) so tanak lah. haha

ok, dah abes tu aku pun balik lah rumah dengan selamat. alhamdulillah :) bila kat rumah aku tgk cerita indon lah mcm biasa. omg! cerita I LOVE YOU tu sama mcm cerita Jab We Met lahh. cerita hindustan yg Kareena Kapoor dengan Shahid Kapoor berlakon. pehh. tapi nasib baik lah cerita indon tu Galang yg berlakon. alaa mamat dalam cerita Cinta Kirana tu. n perempuan dia Cinta Laura. so sweet. :) tibe2 makjang call aku. dia ajak aku teman g sekolah Uda sbb nak beli buku wan. haha. Wan nak masuk Form 1. kelas KRK. whoaaa. tak caya seyh. da besar dah dia. hee.

sampai sana aku tunjuk lah jalan kat makjang mana koop sume. tengah2 teman makjang beli buku wan. aku sebok2 lah dok tanya budak2 tu ape cer skg kat Uda. best tak. budak tu lak buat muka cm blur je. aku pon pelik ah cmne. tibe2 de sorg tu tnye makjang. " makcik, tali leher ni tak yah eh? " makjang aku pon buat muka pelik, kenapa takyah lak? aku cepat2 jawab. "dik, yg nk daftar tu budak laki la. bukan sy. sy dah masuk U dah pun. " haha. muka budak tu agak bengang lah. ape seyh. takan aku ni nmpak cm budak kecik? hahaha. lawak lahh. :D ok.sampai situ je.


wan budak2 5A. hebat seyhh

tengah makan ttbe cikgu pggl.
haha

selamat datang ke SMKBBU wan! haha
*nak potong rambut! heee..

3 comments:

ena said...

wahh.muke budak budak lah awk nih.
so sweet :) nk knl bole?haha

yuyum & zeera said...

like bro,like sis.. hee..
suke drive cmtu eh..hehe

meerapieka said...

@ena : sape ena? sy ke? huhuk

@kak zeera : haha. shh jgn bgtau sape2. :p