03 December 2010

terima kasih kawan baik

post ini sangat2 special untuk ENA RAZIB sebab post blog baru2 nih yg ingin membuat aku gembira.baca di sini! blog ena :) (promote2 :p)
ye syg, awk buat org tersenyum. terima kasih sayang :)




ignore kan kalau nmpak pape kat pic tu, malas nk edit
 >,<

to ena : terima kasih banyak2. walaupun kita baru tahun ni rapat sgt2, tapi kita mcm da lame kenal. org syg awk sgt2! muahmuah :* hehe. *name kimi pon dye yg bagi. takan nk letak name betul. kantoi woo. haha. iloveu syg! 

*sayang gila kat kawan kawan aku! :))

3 comments:

ena said...

meera :)
wooo.terharu dehhh.ngee
haha promote blog org?ishh habeslah.dh tk bole sgt ceta fsl bot lah gini..>>prasan, prasan =P

same same syg <3 loveyoutoo.betol lah, wlau baru rpt, tp rse mcm dh lme rpt.tankss :D hope meera tk nyesal knl ngn org.heee missyouu deyyy!

meerapieka said...

nyesal? kau gilaa ke hape? hahaha. tak lah. walau mula2 sedih tak dpt satu u dgn geng orked, tapi dpt kwn cm korg pun da cukup bagusss! mmg besttt. zasss lynnn.. *ttbe je :p

i heart you more ;')

ena said...

wooo :PP ganas bonar ttbe.ekau kne sampuk gape? :D hahaha

hahahaha :) tktaw nk ckp pe.haha