02 December 2010

kimi oh kimi

kimi? erk. siapakah gerangan si kimi itu? kimi sangat lah baik dan comel :) selain itu, dye bijak dan smart :) selain itu, dye sangat lah manja sampai kadang2 menggedik sedikit :). oh, salah ke kimi camtu? tak kan? tak kan? hehe. selain itu, dye sering membuat aku sedih dan risau. haha. adakah kimi itu sangat special? oh,tidak dapat dipastikan lagi. tapi kenapa aku sedih bile pikir pasal ye? kadang2 happy jugak. oh god, tolong lah. walau bagaimanapun aku sangat suka menafikan apa yg aku rasa dan menganggap itu hanyalah perasaan yg suka bermain2 di pikiran sehingga menyebabkn kaki dan tangan aku sejuk sehingga hampir membeku. haha. teruk gila seyh. dan sejak dua menjak nih, aku rasa diri aku seperti kekurangan sesuatu? apa eh? masih tak dapat dipastikn jugak. haha. ( pe seyh aku merepek nih? ) aku sebenarnya sangat lah takut untuk mengaku dan menyebabkan aku menipu kawan2 dan diri aku sendiri. salah aku ke? salah aku ke? aku keliru dan masih keliru. hee. apa2 pun. terima kasih kimi kerana hadir dan membahagiakan aku. walaupun aku kadang2 sgt lah suka menggedik dgn kau. kalau satu hari kau akan menyampah dgn aku pun takpe lah. aku takan salahkan kau. :) hihihi ( ketawa gedik2)

ni adalah GEDIK
bukan kimi yee :p


 @ ena razib, lagu di blog anda sangat2 membuat org menangis mcm org gila sbb sedang teringatkan dia :')


* ye, aku suka kau kimi >,< hihihi ( ketawa gedik2 lg skali)

25 comments:

ena said...

meera :(
sorry yee. tktaw lak lagu tuh bt meera nages mcm org gylaa.
jgn rsau, org dh bapp dah lagu tuh! :DD

ohh,slame nih tpu org lah yee!

meerapieka said...

hahaha its okay syg. jgn lah btau org nages! hee :D

sorry tipu je. nnt awk pk len lak :)

meerapieka said...

huh? who r u dear? hahaha
jgn lah kantoikn beb. malu malu >,<

i've crush wif other men??hurm.mcm tak pna je sebut name laki len selain kimi dlm sebulan 2 nih :p

Anonymous said...

haha.do you mind if i reveal that guy's name?(:

ena said...

mcm dah bole kantoi jee.haha :)

meerapieka said...

@anonymous : aiyooo, sape kah kamu yeh? buat org cuak seyhh. hurm. rase mcm budak tu takkn bace post nih lg je. harap2 tak lahh >,<

@ena : ena,, takutlah.. sape tu? sape je yg tau ek? geng upm je tau. arghhhh tidakkkkkkkk!!!!

Anonymous said...

(:..miracle.a girl can change her interest in a boy in a fast way.how you did it?come and teach me lorh.

meerapieka said...

hurm.. pe maksud kau nih sbnrnye huh??

Anonymous said...

(:
just cool down larh..no need to be in anger yet..maybe i'm just kidding,right?be patient.

Anonymous said...

no need to be too emotional laa huny.it's no gud for a young lady like you to keep on mencarut esp in fb.(:

ena said...

ehh anonymous.sapekah gerangan kau?ttbe jee membebel macam mak nenek.bebukan lak tuh.
*okay.aku taw bkn blog aku.tp aku geram sebab kau bebel macam mak nenek

Anonymous said...

and i also know about your secret ena.(:

ena said...

ekk?secret ape seyh?suke membebel bukan bukan =P haha

Anonymous said...

i'll reveal it then..may i?i'm not bubbling for nonsense,that's for sure..(:

meerapieka said...

terima kasih sebab sudi komen dan bukak blog sy byk2 kali ye. sy sgt mengahargainya :)))

Anonymous said...

welcome welcome and welcome,playgirl, gedik, budget cun.to be honest,my housemaid is prettier than you(:
don't be mad easily,,(:
be matured.

ena said...

pelik lah kau nih wahai anonymous.
tetiba menerjah blog org mengata ntah merapu merepek.kau tak rse mcm gaye menyibok menyemakk kee? :)
HARAP MAKLUM..
org yg penakut jee,tk gune nme sbnr mengutuk org laen =P

Anonymous said...

AND DID YOU KNOW MY SECRET ?? Haha
Eee sape anonymous tu ? Belum penah rase kena rembat ngn aq kot . Haha . Awk ni kelakar lah :D Nape sebok sgt hal org ? Jage lah tepi kain sendiri . Euww tatau malu betul kan ?

Meera & Ena bwk besabar :)

meerapieka said...

eh eh. ttbe de org backup lahh. haha. thnks <3.

btw, anonymous, aq de buat salah kat kau ke smpai kau nk ckp mcm2 kat aq? kau mst someone yg knal aq n ena kan? mybe rapat. that's why kau ckp cmtu.. kau tau rahsia kitaorg. hurm.. pelik ah. tp mcm mmbe aq ckp, a coward is a major loser!!! hahaha. tak paham aq dgn kau. haishhh.ha,, nk tny,, gedik dlm bi ape ekh? kau kan speaking je. nape tak tulis geik dlm bi je?

Anonymous said...

it's normal for a simple human did wrong but she doesn't realize it.especially those who are not matured like all of you.i'm not coward but i just want you to realize by your own, mistakes that you've done to me.it's hurt okay.and if you are totally stupid like a snail to realize it,i'll make sure you know who i am one day.and for sure i know both of you.really know because u hurt me,meera..and yes i know ena was commit with you too.realize it by yourself.open your slow mind.thanks.

Anonymous said...

eh bodo,kw spe ha nk kutuk mbe aku? bngang ek kw! vavi

Anonymous said...

i'm just tell the truth.and,who are you?

meerapieka said...

erk? im hurting you? knp tanak ckp terus terang je? ape aq buat kat kau? kalau cmgni cara kau, smpai bila2 pon aq tk tau. takan aq nk g jumpa sume org pastu ckp sorry. mcm org tak betul je. atleast bgtau aq pe slh aq n sape kau. aq mmg kdg2 buat silap n aq tak perasan. sume org pon cmtu kan? komen kau yg atas2 tu pun sakitkn hati aq. kau tak pk pe org ckp psl aq ble bce pasal tu? ckp je la sape kau, kau budak teknik or upm n pe slh aq kat kau. senang kan?

meerapieka said...

erm @anonymous lg 1. thnks sbb backup meera. :D tapi jgn la mencarut ye awk :p

ena said...

cbe trus trg jee.
kan sng.yee,mmg lah susah bg kau.tp ape kate, kau btaw jee ape yg kitorg dh buat dkt kau,sampai kau rse camni skali.tk perlu lah nk mgutuk org sgle.kite dscus care baek kan better.tk perlu nk bergado bagai nih.aq dh serik tgk + tlibat dgn pergadohan lagi.