30 April 2011

chicken chop rm5

mase nga tunggu giliran kat klinik..


mama : akak, nak tak mkn chicken chop 5 ringgit?
meera : er.. ade ke??
mama : ade la.. sbb tu mama tny. kalau nak mama msg makjang..
meera : nak nak! akak suka je mkn2.. lgpon da lame tak jumpa makjang.. hehe
mama : akak kalau pasal mkn ok je.. mane tak naik bdn tu..
meera : alaaa.. takpe la.. nk membesar.. haha. ma, balik ni kita g mkn eh? lapar ni..
mama : ha, ye la.. nnt mama call ayah ajak mkn pas balik keje..
meera : orite.. :)

ptg tu kitaorg g mkn kat restoran mamak Aliff..

haha gedik pulak nk tunjuk status :P

ok.. proceed to dinner :)

tempat mkn ni kat taman anggerik.. dkt2 ngn poliklinik. makjang mmg biasa g mkn kat sini.. kat sini special dia tiap hari jumaat chicken chop dia rm5 je.. kalau hari biase rm9.. ayah ckp mungkin org kedai nk bg sedekah. hehe..



nyum nyum


budak ni diet mkn roti bako mlm2 haha

peace 

makjang ngn mama pun buat peace. hehe





kalau yuym ade kan best hehehe :p

*naik sem3 kena rajinkn diri g jogging! haha

No comments: