19 February 2011

im feeling happy!

haha. yeah, aku gembira dgn hidup aku yg sangat2 sibuk ni sampai aku rase takde mase nak on9. tapi takde la penting sgt pon on9 tu. cuma nak tau perkembangan terbaru and gosip2 je. wekk.. oh ye, ujian 1 da abes and de result yg dah dapat. wee. :) alhamdulillah. berkat usaha aku n kawan2 n lecture yg mengajar aku dpt la score walaupun tak sehebat mane. tapi at least de peningkatan! haha. thnks jugak kat fmily n kawan2 yg doakn aku. muah3 la kat korg..

aku jugak sekarang byk cuba and belajar benda baru. yg terbaru aku makan Takoyaki! makanan Jepun. best la jugak. Fifa yg yg ajar mkn benda ni. hee. pastu aku konon2 cm berani g jalan sorg2 sampai kul 11 lebih baru balik kolej. auww. konon2 cm nak membawa diri laa. hati dedor gak ah, tapi bajet cool je. hihik. aku gak de g buat kerja amal. bersihkn kg kat Pagoh yg dilanda banjir. kesian diorg. serious air tu tinggi paras bahu aku. aku bkn la tinggi sgt. 156cm je kot. korg bygkn la tinggi bnjir tu, bahaya tak bahaya la kan.. urm.. 1st time tgk teater "pengganti Zen" n 1st time tgk rugby touch. dayah n wan mambo sgt2 hebat berlakon! mmg aku support sgt2 lah. rugby touch menang johan plate. aku pon tak paham sgt tapi yg penting player ragbi K13 hebattt.. and yg paling busy adalahhh.. aku terlibat dengan MGP. pe tu MGP.. hehe. nnt laa aku cte2 ye. kadang2 disebabkn MGP ni la aku balik bilik kul 1-2 pg. huuu. cepat2 lah abes yee.

harini aku ena n eyda g The Mines. mula2 sbb nak teman eyda beli baju je. lawa gak ah baju tu. jeles aku. tapi aku mne brani nak paki cm eyda. hehe. pastu kitaorg makan kat Secret Recipe. macam2 kitaorg makan. macam org yg tak mkn seminggu. sumpahh kenyang gila. tapi aku siap tambah kek lg. hee. teringin la mkn kek. :p lepas da mkn2 smpai sejam lebih kitaorg g karok! 5 lagu je tak puas laaa. ==" aku yg tgh batuk2 n seseme nyanyi lagu katy perry. habis rosak lagu tu. haha. pastu lagu take a bow by rihanna. n diorg nyanyi lagu diam2 jatuh cinta by ramlah ram. haha. sumpah lawak gila. aku gelak2 cm ape je. mmg happy sgt2.

takoyaki

rugby touch

sungai muar kot.. haha
taktau laa

eyda meera ena

dayah hebat!


love them!

im glad to see u happy~ 


* batuk and selsema datang balik and mcm tak nak baik. tolong laaa. :(


2 comments:

nadzirah roslan said...

meera g pagih ke? awat x habaq? haha, plan nye mmg kak zeera n yum nk join.. tp kami kepenatan sbb kwn yum meninggal, so xpat join.. hee

enna said...

wah wah.
sempat lg update blog walaupun nga penat penat an :)
tknk mkn smggu ah! HAHAHA